ВІДКРИТТЯ ПАМ’ЯТНИХ ЗНАКІВ ЗАГИБЛИМ ГЕРОЯМ

У Рахові, In Bilyny and Kostylivtsi, memorial plaques to the heroes were installed on the facades of general secondary education institutions, who died in the war, protecting the territorial integrity and independence of the native land.

16.11.2023 deadline in s. Kostylivka, the opening of the memorial plaque of A. Panin. Того ж дня у Рахівському ЗЗСО І-ІІІ ступенів №2 – М. Веклюку, AT. Шітиву та П. Власенку. 17.11.2023 deadline in s. Білин – В. Шемоті. У Рахівському ЗЗСО І-ІІІ ступенів № 1 AT. Горану, В.Шемоті. 20.11.2023 року у Рахівському ЗЗСО І-ІІІ ступенів № 3 – Р. Бендаку та у Рахівському ЗЗСО І-ІІІ ступенів №4 М. Годвану, A. Шмілу, AT. Козураку, AND. Морочилу та А. Морочилу.

На церемонії відкриття пам’ятних дощок були присутні рідні та близькі полеглих героїв, керівники громади, священнослужителі, учні та працівники школи, жителі Рахівської територіальної громади.

Сьогодні в цих школах з’явилися пам’ятні знаки, які знову і знову будуть нагадувати нам про війну, про героїв, що загинули захищаючи незалежність нашої держави.

З меморіальних дощок щодня зустрічатимуть і проводжатимуть поглядом учнів, нагадуючи кожному, що вони поклали життя, аби ми жили в мирній квітучій Україні.

Схиляємо голови перед світлою пам’яттю героїв. Разом ми пам’ятаємо та шануємо їх.

heroes do not die! Вони стають сузір’ям і тримають над нами небо!

 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *