Veřejné projednání projektu: „O schválení perspektivní sítě institucí všeobecného středního vzdělávání Územního společenství Rakhiv dne 2024 -2027 roky"

Veřejné projednání projektu:

«Про затвердження перспективної мережі закладів загальної середньої освіти Рахівської територіальної громади на 2024 -2027 roky"

У відповідності до вимог статті 32 Закону України «Про повну загальну середню освіту» та інших законодавчих та нормативних актів; у зв’язку з реформуванням системи освіти в Україні, переходом до 12 річної освіти та створення ліцеїв відділ освіти, kultura, молоді та спорту Рахівської міської ради підготовив проект рішення на розгляд Рахівської міської ради «Про затвердження перспективної мережі закладів загальної середньої освіти Рахівської територіальної громади на 2024 -2027 roky" (přidán). Проект розроблений з урахуванням думки педагогічних колективів та керівників закладів освіти.

У відповідності до вимог статті 68 Закону України «Про освіту» дане питання знаходиться на громадському обговоренні у закладах освіти, педагогічної громадськості ще з травня 2023 rok. У разі виникнення додаткових пропозицій щодо перспективної мережі закладів освіти, надсилайте їх на електронну адресу відділу освіти, kultura, mládež a sport městské rady Rakhiv rakhiv.otg.osvita@gmail.com, або заносіть особисто до Відділу за адресою: m. Rahim, Svatý. mír, 1, že. 59. s 8.00 годин до 17.00 hodiny (крім суботи і неділі).

https://rakhiv-osvita.gov.ua/wp-content/uploads/2024/01/Мережа-закладів-освіти-чистовий.docx

Mohlo by se vám také líbit...

zanechte odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Povinné položky jsou označeny *