"Zakarpatí - čisté životní prostředí"

V souladu s požadavky zákona Ukrajiny „O místní samosprávě na Ukrajině“, ukrajinského zákona "o zlepšení osad", články 4 a 15 Zákon Ukrajiny „O právním režimu stanného práva“ Kabinetem ministrů Ukrajiny č 31.03.2010 č. 777-r „Některá témata konání každoroční kampaně „Za čisté životní prostředí“ a den zlepšení území obydlených oblastí., з метою приведення до належного санітарного стану території міста та населених пунктів Рахівської територіальної громади на території Рахівської територіальної громади проведено щорічну акцію з благоустрою «Закарпаттю – чисте довкілля», місячника «Чисті узбіччя» та у її рамках – День благоустрою території міста та населених пунктах територіальної громади (толока) за участю працівників виконавчого комітету Рахівської міської ради, колективів установ і організацій, розміщених на території громади, приватних підприємців та мешканців населених пунктів територіальної громади.

До участі у проведенні щорічної акції «Закарпаття – за чисте довкілля» залучено учнівські колективи ЗЗСО Рахівської міської ради та населених пунктів громади, а також комунальні підприємства Рахівської міської ради.

Pracovníci odboru školství, kultura, молоді та спорту Рахівської міської ради також долучився до толоки. Працювали всі гуртом та черговий раз переконалися – спільними зусиллями можна зробити більше, a nic tak nespojuje, jako společné dílo.

Mohlo by se vám také líbit...

zanechte odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Povinné položky jsou označeny *