Проведення відкритих управлінських студій на тему «Управління закладом освіти в умовах воєнного стану: діяльність керівника, психологічна готовність, підтримка, допомога»

1 червня 2022 року на базі Рахівського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №1 Департаментом освіти і науки, молоді та спорту обласної державної адміністрації – обласної військової адміністрації спільно із Донецьким інститутом післядипломної педагогічної освіти для керівників місцевих органів управління освітою, керівників закладів дошкільної та загальної середньої освіти Рахівського району (Рахівська міська, Богданська сільська, Ясінянська селищна, Великобичківська селищна територіальні громади)  було проведено відкриту управлінську студію на тему «Управління закладом освіти в умовах воєнного стану: діяльність керівника, психологічна готовність, підтримка, допомога».

Важливий практичний аспект – вивчення та роз’яснення всіх нових документів МОН: таку консультацію щодо освітніх питань у воєнний час отримали керівники шкіл та дитсадків.

Актуальними є питання дистанційного навчання, розробки стратегій розвитку освіти, навчальних планів; вибір модельних програм та створення навчальних програм.

Також відповіді на запитання можна було отримати від представників департаменту освіти і науки, молоді та спорту Закарпатської державної (військової) адміністрації Адріани Лукач та Алли Петрів. Ці студії обов’язково будуть продовжені: накреслено план співпраці на серпень.

Від імені освітян Рахівщини висловлюємо щиру подяку департаменту освіти, науки, молоді та спорту Закарпатської обласної державної (військової) адміністрації та Донецькому інституту післядипломної підготовки.

Вам також має сподобатись...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *