У перший літній день в Україні, як і у всьому світі, відзначають добре і радісне свято – День захисту дітей.
Діти – це наше майбутнє, наш сенс життя і наше щастя. Тому ми, дорослі, хочемо, щоб наші діти були здоровими, щасливими та оповиті любов’ю. Нехай їхні маленькі починання стають великими перемогами, нехай у них буде багато вірних і чуйних друзів, а від щирих посмішок світяться їх очі. Нехай щодня їм світить яскраве сонце, а вночі на чистому мирному небі сяють мільйони красивих зірок!
Привітала зі святом дітей керуюча справами Рахівської міської ради Ірина Павлівна Сенюк. Вихованці ЦНТДЮТ подарували присутнім запальні танці, вірші, милозвучні пісні, виставку творчих робіт випускників “Студії образотворчого мистецтва”. Гарним доповненням свята була гра на музичних інструментах у виконанні учнів школи мистецтв Рахівської міської ради. Керівники гуртків декоративно-ужиткового напряму провели майстер-класи за різними напрямами роботи.
До заходу долучилася також служба у справах дітей Рахівської міської ради. За їх сприяння для малечі були організовані показова спецтехніка, малюнок на асфальті та безкоштовно працював батут.

Вам також має сподобатись...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *