Громадське обговорення проекту: «Про затвердження перспективної мережі закладів загальної середньої освіти Рахівської територіальної громади на 2024 -2027 роки»

Громадське обговорення проекту:

«Про затвердження перспективної мережі закладів загальної середньої освіти Рахівської територіальної громади на 2024 -2027 роки»

 

У відповідності до вимог статті 32 Закону України «Про повну загальну середню освіту» та інших законодавчих та нормативних актів; у зв’язку з реформуванням системи освіти в Україні, переходом до 12 річної освіти та створення ліцеїв відділ освіти, культури, молоді та спорту Рахівської міської ради підготовив проект рішення на розгляд Рахівської міської ради «Про затвердження перспективної мережі закладів загальної середньої освіти Рахівської територіальної громади на 2024 -2027 роки» (додається). Проект розроблений з урахуванням думки педагогічних колективів та керівників закладів освіти.

У відповідності до вимог статті 68 Закону України «Про освіту» дане питання знаходиться на громадському обговоренні у закладах освіти, педагогічної громадськості ще з травня 2023 року. У разі виникнення додаткових пропозицій щодо перспективної мережі закладів освіти, надсилайте їх на електронну адресу відділу освіти, культури, молоді та спорту Рахівської міської ради rakhiv.otg.osvita@gmail.com, або заносіть особисто до Відділу за адресою: м. Рахів, вул. Миру, 1, каб. 59. З 8.00 годин до 17.00 годин (крім суботи і неділі).

https://rakhiv-osvita.gov.ua/wp-content/uploads/2024/01/Мережа-закладів-освіти-чистовий.docx

Вам також має сподобатись...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *