https://rakhiv-osvita.gov.ua/wp-content/uploads/2024/04/Рішення-штабу-Джури.tif

05 квітня 2024 року  в актовій залі міської ради відбулось засідання місцевого штабу Рахівської територіальної громади з проведення у 2023-2024 навчальному році Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри “Соків” (“Джура”), на якому вирішувались наступні питання:

1.    Активізувати у закладах освіти територіальної громади діяльність Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») (далі Гри «Сокіл» («Джура»), як дієвого засобу національно-патріотичного та військово-патріотичного виховання через спонукання, мотивацію первинних осередків Гри: роїв, куренів; впровадження реального учнівського самоврядування, роботу з роєвими, їх заступниками; налаштування діяльності роїв у повсякденному житті.

2.    Завдання Гри «Сокіл» («Джура») у нашій громаді:

а) формувати стійкі націєцентричні установки молоді та дітей;

б) формувати первинні навики та вміння військового та медичного
характеру з метою підготовки молоді до Захисту України, формування у
неї оборонної свідомості;

в) впровадження реального учнівського самоврядування для здобуття
навиків життєдіяльності в умовах громадянського суспільства,
формування у молоді активного громадянської позиції на засадах
патріотизму, демократії, відповідальності;

г) формувати майбутню громадянську еліту суспільства.

3.    Провести у закладах освіти територіальної громади заочний конкурс звітів про роботу роїв молодшої вікової категорії «Котигорошко»  до кінця квітня 2024 року.

4.    Провести у закладах освіти територіальної громади початковий (шкільний) етап підсумкового таборування до 10 травня 2024 року.

5.    Провести 1 етап підсумкового таборування у територіальної громади з 15 по 17 травня 2024 року з правом його перенесення на наступний  тиждень у випадку поганих погодних умов. 

6.    Рахівському ЗЗСО І-ІІІ ступенів №1 (Заклад освіти відповідальний за цьогорічну організацію Гри) розробити та подати Штабу на погодження План (Програму) таборування до 10 травня 2024 року.

 

Вам також має сподобатись...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *