ВІДКРИТТЯ ПАМ’ЯТНИХ ЗНАКІВ ЗАГИБЛИМ ГЕРОЯМ

 У Рахові, Білині та Костилівці на фасадах закладів загальної середньої освіти встановили меморіальні дошки героям, які загинули на війні, захищаючи територіальну цілісність і незалежність рідної землі.

16.11.2023 року у с. Костилівка відбулось відкриття меморіальної дошки А. Паніну. Того ж дня у  Рахівському ЗЗСО І-ІІІ ступенів №2 – М. Веклюку, В. Шітиву та П. Власенку. 17.11.2023 року у с. Білин – В. Шемоті. У Рахівському ЗЗСО І-ІІІ ступенів № 1 В. Горану, В.Шемоті. 20.11.2023 року у Рахівському ЗЗСО І-ІІІ ступенів № 3 – Р. Бендаку та у Рахівському ЗЗСО І-ІІІ ступенів №4 М. Годвану, А. Шмілу, В. Козураку, І. Морочилу та А. Морочилу.

На церемонії відкриття пам’ятних дощок були присутні рідні та близькі полеглих героїв, керівники громади, священнослужителі, учні та працівники школи, жителі Рахівської територіальної громади.

Сьогодні в цих школах з’явилися пам’ятні знаки, які знову і знову будуть нагадувати нам про війну, про героїв, що загинули захищаючи незалежність нашої держави.

З меморіальних дощок щодня зустрічатимуть і проводжатимуть поглядом учнів, нагадуючи кожному, що вони поклали життя, аби ми жили в мирній квітучій Україні.

Схиляємо голови перед світлою пам’яттю героїв. Разом ми пам’ятаємо та шануємо їх.

Герої не вмирають! Вони стають сузір’ям і тримають над нами небо!

 

 

Вам також має сподобатись...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *