17-18 листопада у м. Ужгород лідери учнівського самоврядування, здобувачі освіти Рахівської територіальної громади та керівники груп – координатори учнівської ради «Лідер» Наталія Назарик та  Олена Мендрешора взяли участь у молодіжному Форумі єдності «Гідні. Вільні. Незламні», який організував Молодіжний координаційний центр “Нова генерація України” за підтримки ОВА. Метою Форуму є об’єднати громадсько-активну й талановиту молодь, що проживає на Закарпатті, створити дієву та потужну молодіжну платформу для спілкування, обміну досвідом й ідеями задля формування єдиної команди  юної інтелігенції України, посилити відданість та патріотизм у молодого покоління шляхом якісних прикладів, історій і вишколу.

Вітали активну молодь Віктор Микита, голова Закарпатської ОВА, Мар’яна Марусинець, директор департаменту освіти, науки, молоді та спорту Закарпатської ОВА, Діана Сідун-Сович, викладач УжНУ, Патрус Алла, медичний директор лабораторії Astra-Dia, Василь Вірастюк, народний депутат України, заслужений майстер спорту та ряд інших, яких представляв ментор та спікер Макс Мощак.

Програма була насиченою, цікавою та пізнавальною: панельні дискусії молодих лідерів «Я – Україна», «Шлях ментора та менті. Виклики та можливості», лекція «Управління стресом», інтерактивна гра «Життя», стимуляційні ігри та передача досвіду.

Наступний день теж був не менш цікавий, адже Закарпатський обласний центр підготовки населення до національного спротиву провів показові навчання з військово-патріотичного виховання.

Разом ми міцніші, разом ми переможемо!

 

 

Вам також має сподобатись...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *