Мітинг-реквієм до річниці виведення військ з Афганістану

15 лютого минає 33 роки з дня виведення радянських військ  з Афганістану. Чужа війна, яка забрала тисячі життів українців, кровоточить раною і донині…

Так, сьогодні, в м. Рахів відбулося покладання квітів та мітинг-реквієм біля пам’ятника загиблим воїнам-афганцям з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 33 річниці виведення військ колишнього СРСР з Республіки Афганістан.

Афганська кампанія залишила невиліковну рану у серцях тих, хто брав участь у бойових діях, хто втратив рідних, друзів. Річниця виведення військ з Афганістану – важлива подія в житті усіх, хто був причетний. Не забудеться це горе, адже за кожним воїном-афганцем – свій життєвий подвиг, своя доля.

Цю війну можна називати по різному, але її не можна забути, як і інші війни. Тому цього дня та й завжди потрібно згадувати добрим словом учасників всіх бойових дій. Кожен з цих людей міг загинути в боях, отримати поранення, потрапити в полон, пропасти безвісти. Проте вони з честю виконували свій обов’язок.

Представники церкви відслужили за загиблими поминальну панахиду, а присутні поклали квіти до пам’ятника загиблим воїнам-афганцям.

  

Вам також має сподобатись...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *