МИ – ЦЕ УКРАЇНА!

День Соборності – це нагадування для всіх українців про те, що сила нашої держави – в єдності українських земель, а сила народу – в єдності людей. І особливо тепер нам потрібно про це пам’ятати. Лише в єдності дій та соборності душ ми можемо досягти величної мети – розбудови економічно й духовно багатої, вільної й демократичної України, забезпечення добробуту нинішніх і наступних поколінь українців.

В суботу, 22 січня, наша країна відзначає День Соборності України – одну із найважливіших символічних дат в становленні нашої державності.

В Рахові, як і інших населених пунктах нашої держави від Чорного моря до Карпат, пройшли урочисті заходи з цієї нагоди.

На площі перед РДА зібралися представники органів виконавчої влади, місцевого самоврядування, громадських організацій, працівники культури і освіти, громадськість міста Рахів. Відтак, урочистою колоною учасники заходу попрямували до парку Шевченка, де відбувся урочистий мітинг.

У церемонії покладання квітів до пам’ятника видатному діячу Української держави, борцю за свободу і незалежність України Тарасу Шевченку, взяли участь представники всіх установ громади.

Під час заходу, кандидатом історичних наук Петром Ференцом були окреслені найважливіші віхи в історії держави та названі знаменні постаті, що навічно вкарбувалися в життєву спадщину української нації.

День Соборності України щороку нагадує нам про єдність нашої держави. Про те, що ми одна велика родина, яка буде стояти за свою свободу до кінця і яка пишається своїми синами та доньками, що полягли за мирне небо!

Нехай День Соборності та Свободи України назавжди буде джерелом надії на наше краще майбуття.

В єдності – наша сила!

Вам також має сподобатись...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *