І етап гри «Сокіл» («Джура») у Рахові.

15-17 травня у Рахівській територіальній громаді відбувся І етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») з триденним підсумковим наметовим таборуванням старшої (15-17 років) та середньої (11-14 років) вікових категорій.
Відбірковий етап, у якому взяли участь переможці початкового етапу Гри у закладах освіти у кількості 14 роїв, відбувся на стадіоні «Карпати», де пройшли конкурси і змагання: «Впоряд», «Відун», «Добре діло», «Рятівник», «Смуга перешкод».
Призери даних змагань стали рої Рахівських закладів загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №1, №2, №3, які продовжили змагання у заключному етапі Гри з триденним наметовим таборуванням в урочищі «Ліщинка», де були проведені конкурси і змагання, різні майстер-класи, зустрічі. Цікавим був побут учасників таборування, залишилися незабутні враження у його учасників.
За підсумками обох етапів Гри переможцями визначені: рій середньої вікової групи «Перці» та рій старшої вікової групи «Боривітри» Рахівського ЗЗСО І-ІІІ ступенів №2.
Керівництво Рахівської міської ради та відділу освіти, культури, молоді та спорту вручили переможцям, «активним учасникам» Гри грамоти, подяки, медалі та подякували за активну участь
Про дане дійство розкажуть світлини…
Рої-переможці візьмуть участь у наступному етапі Гри – районному.

Вам також має сподобатись...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *