8 березня у Рахівській територіальній громаді відбувся урочистий мітинг та покладання квітів з нагоди 210-ї річниці від Дня народження Тараса Шевченка – українського поета, художника, мислителя, людини, життєвий приклад та творчість якої зіграли важливу роль у становленні державності.
Відтак відбулася церемонія покладання квітів до підніжжя монументу Великого Кобзаря.
Під час заходу прозвучали вірші поета. У виконанні переможця ІІІ відкритого конкурсу читців «І знову ллється слово рідне», приуроченого 210-й річниці від його Дня народження, учениці Рахівського ЗЗСО І-ІІІ ступенів №4 Рахівської міської ради Форкош Евеліни, продекламовано вірш “Як би ви знали, паничі”
Зі словами пошани до великого українського поета, патріота виступила учитель української мови та літератури Рахівського ЗЗСО І-ІІІ ступенів №2 Рахівської міської ради – Годван Любов Миколаївна.
Прозвучала пісня у виконанні вокального ансамблю Рахівського будинку культури – «Не журися Україно».
Ця урочиста подія засвідчила, що ми належно успадкували і гідно продовжуємо справу наших батьків і їх попередників, вшановуючи пам’ять про великого Кобзаря, припадаючи до його творчості, як до цілющого джерела, яке дає нам сили звершити великі і відповідальні завдання сьогодення.

Вам також має сподобатись...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *