ЗМАГАННЯ З ФУТЗАЛУ СЕРЕД ШКОЛЯРІВ СТАРТУВАЛИ!

У рамках Президентської програми «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги» 29 лютого 2024 року на базі Діловецького ЗЗСО І-ІІІ ступенів Рахівської міської ради відбувся ІІ етап змагань серед учнів збірних команд 5-6 класів закладів загальної середньої освіти Рахівської територіальної громади з футзалу.

Це перший грандіозний спортивний проєкт для школярів, мета якого – збільшити кількість школярів, які займаються спортом на постійній основі і ведуть здоровий спосіб життя, допомогти залучити молодь саме до шкільного спорту і навчити дітей бути командою, щоб кожен учасник, кожен гравець і кожен спортсмен відчув себе чемпіоном.

Футзал – це не лише спорт, але і справжня гра, яка об’єднує навколо себе, надаючи можливість показати свої спортивні здібності та командний дух.

У турнірі взяли участь 7 команд. Кожна гра була цікавою та захопливою, учасники запекло змагалися за звання найкращої команди.

За підсумками змагань турнірна таблиця виглядає так:

І місце –  Рахівський ЗЗСО І-ІІІ ступенів №1

ІІ місце – Рахівський ЗЗСО І-ІІІ ступенів №2

ІІІ місце – Діловецький ЗЗСО І-ІІІ ступенів

ІV місце – Рахівський ЗЗСО І-ІІІ ступенів №3

V місце – Рахівський ЗЗСО І-ІІІ ступенів №4

VІ місце – Білинський ЗЗСО І-ІІІ ступенів

VII місце – Костилівський ЗЗСО І-ІІІ ступенів

Вітаємо усіх учасників спортивного заходу! Бажаємо неймовірного ентузіазму і руху тільки вперед!

Разом – переможемо!

Висловлюємо щиру подяку компанії “GeGa Bus LTD” (Гегедешу Олександру Олександровичу) за наданий автобус для перевезення учасників змагань.

Вам також має сподобатись...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *