Протягом пандемії великою популярністю серед шанувальників мистецтва користувалося ШУТКО КАРАНТИН SHOW. І ось 15 лютого, до нас після більш ніж трирічної перерви приїжджає Остап ШУТКО! Цього разу він буде разом зі своїми синами: піаністом Романом та скрипалем Назаром! Сміливо можна сказати, що це той концерт, який просто не можна пропустити!

Крім Остапа Шутка в концерті візьмуть участь піаніст та композитор Роман, якого називають “Лістом ХХІ століття”, і який вже випустив два власних альбоми Piano Explosion і Piano Energy, та скрипаль Назар, який вже у віртуозності переганяє свого батька. І Роман і Назар є лауреатами міжнародних конкурсів і виступають як солісти не лише в Україні, але й з а кордоном.

Довідка: Остап ШУТКО є одним з найвідоміших музикантів нашого часу. Він є лауреатом  міжнародних конкурсів  у Вільнюсі, Ваймарі, Пшемислі, Барселоні, Києві та Відні, а також одержувачем  багатьох стипендій і нагород (зокрема від Президента України, Академії Мистецтв України, Королеви Іспанії, ЮНЕСКО, Папи Бенедикта XVII, Муніципалітету Мілана, Amnesty International  та ін.). Його диски видані в Україні, Італії та США. З 1999 по 2007 викладав у Національній музичній академії України, ставши наймолодшим викладачем за всю її історію. Справжній віртуоз, він є майстром комунікації. Він легко сприймає усі музичні ідеї, жанри і має величезний репертуар: класичні скрипкові твори, сучасну музику (багато композиторів присвятили йому свої твори ), популярні твори. Така відкритість допомагає йому постійно розширяти аудиторію, пропагуючи високе мистецтво, навіть серед зовсім не підготовленої публіки. В час пандемії великою популярністю користуються онлайн вебінари, які проводить Остап Шутко разом з освітнім середовищем Inscholl Hub та його Шутко Карантин Show.

Вам також має сподобатись...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *