Міський конкурс «Екологія – наше майбутнє»

В кінці вересня в Рахівській територіальній громаді проводилась Всеукраїнська акція «День юного натураліста».

Організували та провели захід працівники ЦНТДЮТ та учнівська рада “ЛІДЕР” Рахівської ТГ. Спонсором стала Рахівська міська рада.

Мета акції – формування в учнівської молоді екологічної культури, залучення їх до природоохоронної роботи, виховання екологічної пильності, набуття досвіду з розв’язання екологічних проблем, підвищення ефективності навчально-дослідницької роботи і задоволення потреб учнів у професійному самовизначенні та творчій самореалізації.

Протягом тижня проведено ряд виховних заходів, спрямованих на вивчення та збереження природи, в яких були задіяні більшість учнів та вчителів навчальних закладів.

З метою забезпечення чистого довкілля та виховання культури сортування сміття у закладах освіти Рахівської територіальної громади проходила екологічна акція зі збору пластикових пляшок та кришок.

Учасники із задоволенням та радістю презентували свої роботи. Учні та вихованці закладів загальної середньої та позашкільної освіти подали на конкурс власні творчі роботи у вигляді поробок, малюнків, відеороликів, презентацій.

Хочеться вірити в те, що всі ці екологічні заходи навчать дітей бачити живу душу в кожній пташці, дереві чи квітці.

Усім дякуємо за взаємодопомогу та гарно проведену роботу! Бережіть природу!

Вам також має сподобатись...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *