Для всіх шанувальників детектива та фантастики

   Якщо ви вважаєте детективи та фантастику несерйозною літературою, то ви помиляєтесь! Бо справжній детектив – це література в чистому вигляді, суміш письменницького професіоналізму найвищого ґатунку і розважальності не менш високого рівня. Це віртуозна техніка помножена на непогамовану фантазію, але обумовлена вельми суворими правилами гри, адже детектив – жанр, ой який вибагливий. Детектив, як і будь-який інший жанр, підпорядковується своїм канонам, починаючи від назви, і закінчуючи сюжетом, що будуються за певним шаблоном.

   

Фантастика буває різною – казковою і суворою, смішною і похмурою, чарівною і техногенною. В одних історіях гуркотять гармати і скрегочуть суглобами роботи, в інших могутні кіборги перетворюють один одного на металобрухт, у третіх – лицар рятує дракона. Щоб зробити правильний вибір, потрібно випробувати всі варіанти – і така можливість, дорогі читачі, у вас є!

Ваш відпочинок може стати ще більш цікавим та насиченим завдяки книзі. Саме для вас у Рахівській дитячій бібліотеці підготували книжкову виставку, на якій представлені твори відомих майстрів детективу та фантастики.

Запрошуємо Вас відвідати бібліотеку та переглянути виставку. Хороший настрій гарантовано!

 

Вам також має сподобатись...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *