ВЕСНЯНА ТОЛОКА в закладі дошкільної освіти (ясла-садок) №2 м. Рахів «СМЕРІЧКА»

Коли нарешті прийшло довгоочікуване сонечко зі своїм теплом та принесло радість і натхнення, хочеться, щоб і навкруги було чисто, затишно, приємно.

З метою створення затишку на території закладу дошкільної освіти (ясла-садок) №2 м. Рахів «Смерічка», в рамках весняного місячника санітарної очистки та благоустрою закладів міста, 05 травня відбулася «Весняна толока».

Працювали всі гуртом. Колектив відділу освіти, культури, молоді та спорту Рахівської міської ради та працівники садочка прибрали територію навкруги закладу, оновили і пофарбували прогулянковий майданчик, облагородили клумби, побілили дерева та бордюри.

Дійсно, садочок ніби розцвів. Так приємно споглядати на розмаїття кольорів та буйство квітів, на оновлені майданчики та пофарбовані кольорові дерев’яні споруди, що ніби ваблять до себе, закликають погрітися, веселитися, відпочити.

Вся громада дошкільного закладу та працівники відділу освіти, культури, молоді та спорту черговий раз переконалися – спільними зусиллями можна зробити більше, а ніщо так не об’єднує, як спільна праця.

 

Вам також має сподобатись...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *