ПРОЩАННЯ ІЗ ЗАХИСНИКОМ УКРАЇНИ

У Рахові провели в останню путь загиблого Героя Івана Морочило
В 59 день російсько-української війни у Рахові прощалися із захисником України. Важко стримувати слова та емоції, коли наших українців вбивають російські загарбники.
Скорботною ходою, під мелодії духового оркестру, шкільного дзвінка, який пролунав із школи, та дзвони рідного храму, провели в останню дорогу полеглого Захисника. У жалобі схиляли голови рідні загиблого, містяни, побратими, духовенство та тероборонці.
Іван Морочило народився 4 жовтня 1994 року. Закінчив Рахівський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ст. № 4. У перший день війни прибув до військового комісаріату разом з трьома братами для призову їх на військову службу. Загинув 20 квітня 2022 року.
У Івана залишилась кохана любляча дружина, малесенький син, дорогі батьки, рідні брати та сестри, надійні товариші та велика дружня родина.
На жаль, війна забирає у дітей батьків, у батьків – синів та доньок, забирає коханих та друзів… Але завдяки нашим захисникам ми досі вільні, ми маємо свою країну, ми гордо можемо називати себе українцями.

Вам також має сподобатись...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *