9 ЛИСТОПАДА – ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ДЕНЬ ПРАЦІВНИКІВ КУЛЬТУРИ ТА МАЙСТРІВ НАРОДНОГО МИСТЕЦТВА

Це свято відзначається в нашій державі щорічно разом із Днем Української писемності та мови. Культура – найважливіша складова нашого життя.

У цей день ми шануємо тих, хто відроджує духовні скарби нашого краю, дбає про культурний розвиток держави, займається аматорською творчістю.

Самовіддана творча праця працівників культури та аматорів народного мистецтва вражає своєю неповторністю, яскравим колоритом, різносторонністю репертуару, невичерпною енергією. «Культура» – простір, в якому проходить все життя людини.

Напередодні свята 8 листопада у великій залі районної адміністрації пройшов святковий концерт. З нагоди професійного свята лунали щирі слова вітань та вдячності працівникам культури й майстрам народного мистецтва за їх вагомий внесок у розвиток української культури та організацію змістовного дозвілля краян.

Кращих працівників галузі культури та народного мистецтва району було відзначено почесними грамотами та подяками за багаторічну сумлінну працю, особистий вагомий внесок у розвиток культури, аматорського мистецтва, високий професіоналізм, активну громадську діяльність, з нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва.

Вам також має сподобатись...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *