https://rakhiv-osvita.gov.ua/wp-content/uploads/2024/04/Рішення-штабу-Джури.tif

05 aprilie 2024 року в актовій залі міської ради відбулось засідання місцевого штабу Рахівської територіальної громади з проведення у 2023-2024 навчальному році Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гриСоків” (“Jura”), на якому вирішувались наступні питання:

1. Активізувати у закладах освіти територіальної громади діяльність Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» ("Jura") (далі Гри «Сокіл» ("Jura"), як дієвого засобу національно-патріотичного та військово-патріотичного виховання через спонукання, мотивацію первинних осередків Гри: roire, куренів; впровадження реального учнівського самоврядування, роботу з роєвими, їх заступниками; налаштування діяльності роїв у повсякденному житті.

2. Завдання Гри «Сокіл» ("Jura") у нашій громаді:

și) формувати стійкі націєцентричні установки молоді та дітей;

б) формувати первинні навики та вміння військового та медичного
характеру з метою підготовки молоді до Захисту України, формування у
неї оборонної свідомості;

în) впровадження реального учнівського самоврядування для здобуття
навиків життєдіяльності в умовах громадянського суспільства,
формування у молоді активного громадянської позиції на засадах
патріотизму, демократії, відповідальності;

g) формувати майбутню громадянську еліту суспільства.

3. Провести у закладах освіти територіальної громади заочний конкурс звітів про роботу роїв молодшої вікової категорії «Котигорошко» до кінця квітня 2024 an.

4. Провести у закладах освіти територіальної громади початковий (şcoală) етап підсумкового таборування до 10 mai 2024 an.

5. Провести 1 етап підсумкового таборування у територіальної громади з 15 pe 17 mai 2024 року з правом його перенесення на наступний тиждень у випадку поганих погодних умов.

6. Рахівському ЗЗСО І-ІІІ ступенів №1 (Заклад освіти відповідальний за цьогорічну організацію Гри) розробити та подати Штабу на погодження План (Програму) таборування до 10 mai 2024 an.

 

Ați putea dori, de asemenea...

lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *