07 martie 2024 року в Рахівській територіальній громаді було проведено змагання з волейболу серед дівчат в рамках ІІ етапу «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги» під гаслом «Разом переможемо» серед учнів закладів середньої освіти у 2023-2024 an școlar.

Розпочалися змагання хвилиною мовчання, під час якої учасники турніру вшанували пам’ять загиблих за незалежність та свободу нашої держави, спільного виконання гімну України та гімну загальнонаціонального проєкту «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги».

Показати свої вміння в грі з волейболу «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» зареєструвалось та прийняли участь 5 закладів загальної середньої освіти нашої громади (Rakhiv ZZSO gradele I-III nr. 1, Рахівський ЗЗСО І-ІІІ ступенів №2, Рахівський ЗЗСО І-ІІІ ступенів №3, Рахівський ЗЗСО І-ІІІ ступенів №4 та Діловецький ЗЗСО І-ІІІ ступенів).

Юні волейболістки показали не тільки гарну майстерність, наполегливість в боротьбі за перемогу, але й продемонстрували важливість командної роботи, адже сила в єдності!

І місце – Рахівський ЗЗСО І-ІІІ ступенів №1

ІІ місце – Рахівський ЗЗСО І-ІІІ ступенів №2

ІІІ місце – Діловецький ЗЗСО І-ІІІ ступенів

șiV місце – Рахівський ЗЗСО І-ІІІ ступенів №3

V місце – Рахівський ЗЗСО І-ІІІ ступенів №4

Наступними змагатимуться шкільні команди волейболісти серед юнаків. Підтримуймо своїх, долучаймось та популяризуймо спорт серед молоді!

Ați putea dori, de asemenea...

lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *