A ÎNCEPUT CONCURSUL DE FUTSAL ÎNTRE ȘCOLARI!

У рамках Президентської програми «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги» 29 februarie 2024 an на базі Діловецького ЗЗСО І-ІІІ ступенів Рахівської міської ради відбувся ІІ етап змагань серед учнів збірних команд 5-6 класів закладів загальної середньої освіти Рахівської територіальної громади з футзалу.

Це перший грандіозний спортивний проєкт для школярів, мета якого – збільшити кількість школярів, які займаються спортом на постійній основі і ведуть здоровий спосіб життя, допомогти залучити молодь саме до шкільного спорту і навчити дітей бути командою, щоб кожен учасник, кожен гравець і кожен спортсмен відчув себе чемпіоном.

Футзал – це не лише спорт, але і справжня гра, яка об’єднує навколо себе, надаючи можливість показати свої спортивні здібності та командний дух.

У турнірі взяли участь 7 команд. Кожна гра була цікавою та захопливою, учасники запекло змагалися за звання найкращої команди.

За підсумками змагань турнірна таблиця виглядає так:

І місце – Рахівський ЗЗСО І-ІІІ ступенів №1

ІІ місце – Рахівський ЗЗСО І-ІІІ ступенів №2

ІІІ місце – Діловецький ЗЗСО І-ІІІ ступенів

șiV місце – Рахівський ЗЗСО І-ІІІ ступенів №3

V місце – Рахівський ЗЗСО І-ІІІ ступенів №4

VІ місце – Білинський ЗЗСО І-ІІІ ступенів

VII місце – Костилівський ЗЗСО І-ІІІ ступенів

Вітаємо усіх учасників спортивного заходу! Бажаємо неймовірного ентузіазму і руху тільки вперед!

Разом – переможемо!

Висловлюємо щиру подяку компаніїGeGa Bus LTD” (Гегедешу Олександру Олександровичу) за наданий автобус для перевезення учасників змагань.

Ați putea dori, de asemenea...

lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *