Rozpoczęły się zawody w futsalu wśród uczniów!

W ramach prezydenckiego programu „Ogólnoukraińskie Ligi Szkolne obok siebie” 29 luty 2024 rok на базі Діловецького ЗЗСО І-ІІІ ступенів Рахівської міської ради відбувся ІІ етап змагань серед учнів збірних команд 5-6 класів закладів загальної середньої освіти Рахівської територіальної громади з футзалу.

To pierwszy tak duży projekt sportowy dla uczniów, мета якого – збільшити кількість школярів, які займаються спортом на постійній основі і ведуть здоровий спосіб життя, допомогти залучити молодь саме до шкільного спорту і навчити дітей бути командою, щоб кожен учасник, кожен гравець і кожен спортсмен відчув себе чемпіоном.

Футзал – це не лише спорт, але і справжня гра, яка об’єднує навколо себе, надаючи можливість показати свої спортивні здібності та командний дух.

У турнірі взяли участь 7 команд. Кожна гра була цікавою та захопливою, учасники запекло змагалися за звання найкращої команди.

За підсумками змагань турнірна таблиця виглядає так:

I miejsce – Rachów ZZSO I-III stopnie nr 1

2 miejsce – Rachów ZZSO I-III stopnie nr 2

III miejsce – Dilovetskyi ZZSO klasy I-III

iV miejsce – Rachów ZZSO I-III stopień nr 3

V miejsce – Rachów ZZSO I-III klasy nr 4

VІ місце – Білинський ЗЗСО І-ІІІ ступенів

VII місце – Костилівський ЗЗСО І-ІІІ ступенів

Вітаємо усіх учасників спортивного заходу! Бажаємо неймовірного ентузіазму і руху тільки вперед!

Разом – переможемо!

Висловлюємо щиру подяку компаніїGeGa Bus LTD” (Гегедешу Олександру Олександровичу) за наданий автобус для перевезення учасників змагань.

Może Ci się spodobać...

Zostaw odpowiedź

Twoj adres e-mail nie bedzie opublikowany. wymagane pola są zaznaczone *