1 W październiku obchodzony jest Dzień Obrońców Ukrainy.

Święto to jest kolejną okazją do podziękowania Siłom Obronnym Ukrainy za ich ochronę. Nasza wdzięczność nie jest czymś abstrakcyjnym i bezosobowym, ponieważ każdy z nas ma krewnych, przyjaciele, koledzy, którzy służą w Siłach Obronnych. Musimy zapewnić naszej armii mocne tyły – każdy na swój sposób, maksymalne poświęcenie, więc, aby wzmocnił naszych obrońców i przybliżył zwycięstwo.

Jego bohaterstwo, відвагою та самовідданістю нинішні захисники і захисниці завоювали найвищий рівень довіри в українців серед державних та суспільних інститутів. Війна формує та гартує українську націю. Ми боремося за свободу та незалежність, національну гідність.

Wierzymy, що нинішні захисники та захисниці здобудуть перемогу.

З цієї нагоди в Рахівській територіальній громаді відбулись заходи, приурочені до свята. В.п. Burmistrz, секретар ради та виконкому Молнар Євген Євгенович нагородив воїнів, які захищають українську землю від російської агресії, а на сцені Рахівського будинку культури виступили найкращі виконавці та творчі колективи громади – талановиті співаки та музиканти.

Może Ci się spodobać...

Zostaw odpowiedź

Twoj adres e-mail nie bedzie opublikowany. wymagane pola są zaznaczone *