ВІДКРИТТЯ ПАМ’ЯТНИХ ЗНАКІВ ЗАГИБЛИМ ГЕРОЯМ

У Рахові, In Bilyny und Kostilivtsi wurden an den Fassaden allgemeinbildender weiterführender Bildungseinrichtungen Gedenktafeln für die Helden angebracht, der im Krieg starb, Schutz der territorialen Integrität und Unabhängigkeit des Heimatlandes.

16.11.2023 Frist in s. Kostilivka, Eröffnung der Gedenktafel von A. Panin. Того ж дня у Рахівському ЗЗСО І-ІІІ ступенів №2 – М. Веклюку, die. Шітиву та П. Власенку. 17.11.2023 Frist in s. Білин – В. Шемоті. У Рахівському ЗЗСО І-ІІІ ступенів № 1 die. Горану, В.Шемоті. 20.11.2023 року у Рахівському ЗЗСО І-ІІІ ступенів № 3 – Р. Бендаку та у Рахівському ЗЗСО І-ІІІ ступенів №4 М. Годвану, A. Шмілу, die. Козураку, und. Морочилу та А. Морочилу.

На церемонії відкриття пам’ятних дощок були присутні рідні та близькі полеглих героїв, керівники громади, священнослужителі, учні та працівники школи, жителі Рахівської територіальної громади.

Сьогодні в цих школах з’явилися пам’ятні знаки, які знову і знову будуть нагадувати нам про війну, про героїв, що загинули захищаючи незалежність нашої держави.

З меморіальних дощок щодня зустрічатимуть і проводжатимуть поглядом учнів, нагадуючи кожному, що вони поклали життя, аби ми жили в мирній квітучій Україні.

Схиляємо голови перед світлою пам’яттю героїв. Разом ми пам’ятаємо та шануємо їх.

Helden sterben nicht! Вони стають сузір’ям і тримають над нами небо!

 

Sie können auch mögen...

Hinterlasse eine Antwort

Deine Email-Adresse wird nicht veröffentlicht. erforderliche Felder sind markiert *