07 березня 2024 року в Рахівській територіальній  громаді було проведено змагання з волейболу  серед  дівчат в рамках  ІІ етапу «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги» під гаслом «Разом переможемо» серед учнів закладів середньої освіти у 2023-2024 навчальному році.

Розпочалися змагання хвилиною мовчання, під час якої учасники турніру вшанували пам’ять загиблих за незалежність та свободу нашої держави, спільного виконання гімну України та гімну загальнонаціонального проєкту «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги».

Показати свої вміння в грі з волейболу «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» зареєструвалось та прийняли участь 5 закладів загальної середньої освіти нашої громади (Рахівський ЗЗСО І-ІІІ ступенів №1, Рахівський ЗЗСО І-ІІІ ступенів №2, Рахівський ЗЗСО І-ІІІ ступенів №3, Рахівський ЗЗСО І-ІІІ ступенів №4 та Діловецький ЗЗСО І-ІІІ ступенів).

Юні волейболістки показали не тільки гарну майстерність, наполегливість в боротьбі за перемогу, але й продемонстрували важливість командної роботи, адже сила в єдності!

 

І місце –  Рахівський ЗЗСО І-ІІІ ступенів №1

ІІ місце – Рахівський ЗЗСО І-ІІІ ступенів №2

ІІІ місце – Діловецький ЗЗСО І-ІІІ ступенів

ІV місце – Рахівський ЗЗСО І-ІІІ ступенів №3

V місце – Рахівський ЗЗСО І-ІІІ ступенів №4

 

Наступними змагатимуться шкільні команди волейболісти серед юнаків. Підтримуймо своїх, долучаймось та популяризуймо спорт серед молоді!

Вам також має сподобатись...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *