В дитячій бібліотеці відбулось свято любові, радості і сміху

Незважаючи на те, що лютий — місяць холодний та морозний, ми все одно його любимо за те, що святкуємо в ньому світле та чарівне свято — день святого Валентина. Саме в це свято бібліотека перетворюється на простір, де вирує атмосфера любові!
Зустріла гостей бібліотеки завідувачка закладом Єва Дідик розповіддю про те, що любов — почуття світле і добре. Вона може бути до Батьківщини, до рідного міста, до матері, до дівчини чи хлопця, і, звичайно, до книги, до читання. Вона розповіла про те, що виявляється, святий Валентин «живе» в Україні. Його мощі вже більше двох століть зберігаються в храмі Різдва Богородиці в місті Самбір на Львівщині. Нині сюди з’їжджаються десятки молодих людей на святкове богослужіння, щоб попросити Святого про сокровенне.
Любов Лазоряк – бібліотекар відділу обслуговування розповіла дітям про походження свята та про те, що такої великої кількості закоханих, як у бібліотеці немає ніде. Ми знаємо, що вони живуть на сторінках книжок, які ми із задоволенням читаємо, дізнаючись про їх неймовірні історії кохання. Вона презентувала відвідувачам підготовлену книжкову виставку «Неймовірні історії кохання».
В цей день свої почуття ми виражаємо так званою «валентинкою», листівкою у вигляді сердечка, яка є незмінним атрибутом цього романтичного свята. Олеся Мартиш – бібліотекар читальної зали провела з дітками майстер-клас, на якому малеча з ентузіазмом вирізала, малювала, клеїла та виготовляла „валентинки”.
Далі завідувачка запропонувала діткам зізнатися в любові до бібліотеки — облаштувати стенд, який бібліотекарі підготували раніше (на червоних сердечках написати за що вони люблять та відвідують бібліотеку та приклеїти їх на стенд «Зізнайся бібліотеці в коханні»).
Несподіваним сюрпризом для діток були солодкі подаруночки від нашого постійного користувача-джентельмена Сашка Томашука – всі присутні отримали від нього солодкий подаруночок та листівку-валентинку!)
Ще одним подарунком до свята стала оригінальна яскрава тематична фотозона, яку для діток підготувала бібліотекар читальної зали. Користувачі бібліотеки із захопленням її розглядали та фотографувалися біля неї на згадку)
В свою чергу, бібліотека вітала відвідувачів солодкими та яскравими подарунками, створюючи гарний настрій та приємний спогад. Саме у цей найромантичніший день у році, коли, здається, кохання витає у повітрі, відбулося рандеву з книгою.
Ось так романтично, весело та цікаво пройшов чарівний Валентинів день в нашій бібліотеці!

 

 

Вам також має сподобатись...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *