ПІДСУМКИ АТЕСТАЦІЇ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ

Відповідно до Закону України «Про освіту», керуючись Типовим положенням про атестацію педагогічних працівників, затвердженим наказом Міністерства освіти і науки України від 06.10.2010 року № 930, із змінами, внесеними згідно наказу Міністерства освіти і науки, молоді та спорту від 20.12.2011 № 1473, відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 08.08.2013 року № 1135 «Про внесення змін до Типового положення про атестацію педагогічних працівників», враховуючи сучасні вимоги щодо модернізації системи освіти в Україні та з метою створення умов для професійного зростання педагогів, підвищення рівня їх професійної майстерності, активізації творчої діяльності вчителів та стимулювання безперервного здобуття ними фахової освіти.

5 квітня 2022 року пройшла атестація керівників і педагогічних працівників освітніх установ Рахівської територіальної громади.

Атестаційна комісія ІІ рівня при відділу освіти, культури, молоді та спорту Рахівської міської ради вивчила діяльність педагогів, дала оцінку їх досягнень, а також необхідні рекомендації для подальшої ефективної роботи.

Метою атестації педагогічних працівників є стимулювання цілеспрямованого безперервного підвищення рівня професійної компетентності, зростання їх професійної майстерності.

До чергової атестації викладачі навчальних закладів готували звіти про виконану роботу. Це – відкриті уроки, методичні розробки, досягнення учнів шкіл на міських, всеукраїнських та міжнародних конкурсах і олімпіадах, продовження навчання випускників шкіл у вищих навчальних закладах.

Атестувалися: 7 директорів на відповідність займаній посаді;

9 заступників директорів на відповідність займаній посаді;

2 на присвоєння педагогічного звання «старший учитель»;

11 на присвоєння кваліфікаційної категорії «спеціаліст вищої категорії»;

1 на присвоєння кваліфікаційної категорії «провідний бібліотекар»;

15 на відповідність раніше присвоєному педагогічному званню «старший учитель»;

2 на відповідність раніше присвоєному педагогічного званню «учитель-методист»;

31 на відповідність раніше присвоєній кваліфікаційній категорії «спеціаліст вищої категорії»;

2 на відповідність раніше присвоєній кваліфікаційній категорії «провідний бібліотекар».

Бажаємо усім керівникам закладів, учителям, вихователям, які атестувалися комісіями, фахового зростання, креативності, творчих злетів та успіхів у їх педагогічній праці.

 

Вам також має сподобатись...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *