У РАХОВІ ЗАСЯЯЛА ГОЛОВНА ЯЛИНКА

Вже традиційно у День Святого Миколая на площі перед Будинком культури Рахів розпочинає новорічні святкування та запалює різнобарвними вогнями головну ялинку міста.

Святий Миколай – улюблене свято дітвори і навіть дорослих, які теж вірять у справжні дива. На свято Миколая чекають мільйони малюків в усьому світі, адже, окрім подарунків, він приносить в кожну оселю радість, надію та любов.

День Святого Миколая – одне з найсвітліших і найрадісніших  свят. У цей день відбуваються чарівні та казкові події!

Феєричним та незабутнім цьогоріч для малюків та дорослих був приїзд Миколая. Гірськими, вкритими снігом дорогами, на возі, із святково вбраними кіньми, Миколай прибув до Будинку культури, де під бурхливі оплески, засвітив вогні міської ялинки.

З привітаннями до присутніх на заході звернувся міський голова Віктор Медвідь, який побажав родинного благополуччя, успіхів у навчанні, наснаги та якнайбільше радісних моментів у житті. Головною метою заходу було подарувати дітям краплинку щастя і справжнього передноворічного дива.

У проведенні святкового заходу взяли активну участь колективи художньої самодіяльності Рахівського будинку культури Рахівської міської ради, ЦНТДЮТ Рахівської міської ради, які підготували цікаві пісенні та хореографічні номери.

Тож нехай це свято наповнить ваш дім добром, теплотою, любов’ю, подарує віру у виконання найзаповітніших бажань! Нехай Святий Миколай принесе щастя у ваші сім’ї й благополуччя рідній Україні!

Вам також має сподобатись...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *