ВІДБУЛАСЯ НАРАДА ВЧИТЕЛІВ ПРЕДМЕТУ ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ
20 серпня у відділі освіти, культури, молоді та спорту Рахівської міської ради (далі Відділ) відбулася нарада вчителів фізичної культури і спорту закладів загальної середньої освіти Рахівської територіальної громади за участі директора Рахівської дитячо-юнацької спортивної школи, тренера-викладача Урбана Віталія Івановича. У роботі також взяв участь головний спеціаліст сектору освіти Відділу Петро Ференц. Учасники наради обговорили робочі питання, зокрема алгоритм проведення Дня фізичної культури і спорту у Громаді, детальніше визначили заходи, локації та види змагань, строки їх проведення, визначили суддівську колегію. Заходи запланували розпочати з урочистого відкриття на стадіоні «Карпати» 12 вересня поточного року; спортивні змагання з міні футболу та волейболу також заплановано провести 12 вересня, а 13 вересня – велопробіг та легкоатлетичний крос.
Аналогічно проговорили питання з організацією проведення олімпійського уроку та олімпійського тижня. Визначили перелік планованих змагань у рамках проведення олімпійського тижня. Завершення олімпійського тижня відбудеться 19 вересня.
Обговорили питання участі у щорічній Всеукраїнській патріотичній акції у пам’ять про загиблих воїнів: «Шаную Воїнів, біжу за Героїв України», що відбудеться 31 серпня.
Обмінялися думками щодо перспективного плану роботи на перше півріччя 2024/2025 навчального року, зокрема проведення спартакіад у закладах освіти.
Також порушили питання про оновлення, а по суті створення, творчого об’єднання учителів фізичної культури і спорту закладів освіти Рахівської міської ради.

Вам також має сподобатись...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *