Освітян Рахівської територіальної громади відзначили державними нагородами

 


Наші педагоги працюють у складних умовах, іноді без світла та під час повітряних тривог у бомбосховищах. Самі опановують нові методики, вдосконалюють свою майстерність і передають знання молодшому поколінню.
За високий професіоналізм та ефективну педагогічну діяльність працівникам освіти області Віктор Микита – голова Закарпатської ОДА вручив державні відзнаки.
«Низький уклін за Вашу роботу в умовах воєнного стану, відданість покликанню та безмежну любов до дітей.
Дякую закарпатським освітянам, які продовжують працювати, навчати дітей і роблять це дуже якісно, про що сьогодні свідчить ціла низка державних нагород. Маю за честь вручити ці відзнаки», – наголосив Віктор Микита.
До нагородження також долучилися заступник Міністра освіти і науки України Олександр Костюченко та голова підкомітету з питань вищої освіти Комітету Верховної Ради України з питань освіти, науки та інновацій, народна депутатка Юлія Гришина.
Подяку Міністерства освіти і науки України оголосили:
– Іванові Євіцькому – вчителю трудового навчання, технологій Діловецького закладу загальної середньої освіти І – ІІІ ступенів Рахівської міської ради;
– Любові Капчук – вчительці фізичної культури Рахівського закладу загальної середньої освіти І – ІІІ ступенів № 1;
– Михайлові Молдавчуку – вчителю фізичного виховання Костилівського закладу загальної середньої освіти І – ІІІ ступенів Рахівської міської ради;
– Галині Чупак – вчительці фізичної культури Рахівського закладу загальної середньої освіти І – ІІІ ступенів № 1

Вам також має сподобатись...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *