У Рахівській територіальній громаді вітали волонтерів та військовослужбовців

Патріотизм. Раніше ми не замислювалися над сутністю цього поняття. Однак, останні вісім років довели: про патріотизм судять не по словах, а по справах людини.

Любов до Батьківщини є виявом гордості за свою рідну землю, за її матеріальні й духовні надбання. Це готовність захищати інтереси насамперед країни, а не власні. І саме таких людей називають щирими українцями. Саме такі люди наразі захищають кордони України перед навалою російського агресора, саме такі люди допомагають українській армії.

Сьогодні в Рахові відбулась зустріч міського голови Віктора МЕДВІДЯ з військовослужбовцями та волонтерами ГО «Волонтери Рахівщини». З нагоди свята присутнім подякували за активну громадську позицію, мужність, патріотизм та вручили подяки і подарунки.

На заході хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих краян, які віддали своє життя за суверенітет, незалежність та територіальну цілісність України.

Патріотичні пісні та вірші виконали Наталія НАЗАРИК, Іван МАРКО та Ігор ГРЕЧКО. Ведуча заходу – Антоніна КАБАЛЮК. Фотовиставку “Вони наближають нас до перемоги” підготували працівники Рахівського будинку культури. Виставку “трофеїв” розгорнули активісти ГО “Волонтери Рахівщини”.

Щиро дякуємо військовослужбовцям та волонтерам, які крок за кроком сприяють нашій Перемозі!

Вам також має сподобатись...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *