ТУРНІР З ВІЙСЬКОВО-ПРИКЛАДНОГО БАГАТОБОРСТВА

З нагоди відзначення Дня захисників та захисниць України, Дня українського козацтва та 80-річниці утворення Української повстанської армії (УПА), 20 жовтня 2022 року серед закладів загальної середньої освіти було проведено турнір з військово-прикладного багатоборства за програмою: біг на100 метрів, підтягування на перекладині, кидання гранати на дальність, біг (крос) на 1000 метрів.

20 жовтня 2022 року серед закладів загальної середньої освіти Рахівської територіальної громади було проведено турнір з військово-прикладного багатоборства за програмою: біг на100 метрів, підтягування на перекладині, кидання гранати на дальність, біг (крос) на 1000 метрів.

Перше місце в загальному заліку турніру з військово-прикладного багатоборства серед команд закладів загальної середньої освіти Рахівської міської ради виборола команда Білинського ЗЗСО І-ІІІ ст.;

друге місце – Рахівський ЗЗСО І-ІІІ ст. №2,

третє місце – Рахівський ЗЗСО І-ІІІ ст. №1.

Переможцем з бігу на 100 метрів у турнірі з військово-прикладного багатоборства серед команд закладів загальної середньої освіти Рахівської міської ради став Карнаухий Максим (Діловецький ЗЗСО І-ІІІ ст.).

Біг на 1000 метрів у турнірі з військово-прикладного багатоборства серед команд закладів загальної середньої освіти Рахівської міської ради – Беркела Роман (Рахівський ЗЗСО І-ІІІ ст. №1)

Переможець з підтягування на перекладині у турнірі з військово-прикладного багатоборства серед команд закладів загальної середньої освіти Рахівської міської ради – Беркела Михайло (Рахівський ЗЗСО І-ІІІ ст. №4).

Переможець з метання гранати у турнірі з військово-прикладного багатоборства серед команд закладів загальної середньої освіти Рахівської міської ради – Рогожан Андрій (Білинський ЗЗСО І-ІІІ ст.)

Вітаємо з перемогою в змаганнях і від душі бажаємо завжди сміливо і гордо рухатися тільки вперед, долаючи всі перешкоди на шляху до перемоги.

Вам також має сподобатись...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *