Вернісаж «Студії образотворчого мистецтва»

Хтось творить красу словом, хтось – звуком, а хтось – кольорами.

Мистецтво – воно завжди єдине і нероздільне… Мистецтво об’єднує людей, дарує красу і радість.

3 червня 2022 р. у виставковій залі РБК радість творчості подарували нам талановиті, чудові, захоплені, юні художники “Студії образотворчого мистецтва” ЦНТДЮТ, керівником якої є Марина Іванівна Ліщук.

Про те, з яким натхненням і цікавістю осягають діти красу, як вони відчувають і розуміють світ, розповідають їхні творчі роботи. Свідченням того є участь і перемоги гуртківців у виставках і конкурсах різних рівнів. Лише за період з 2012 по 2022 роки кращі гуртківці студії отримали близько 40 дипломів, грамот та подяк. Це були щорічні обласні та Всеукраїнські конкурси: “Таланти багатодітної родини”, “Новорічна композиція”, “Малюнок, вірш, лист до мами”, “Захисники України: історія і сьогодення”, “Знай і люби свій край”, фотоконкурс “Моя країна – Україна”. Славу вихованцям принесли Міжнародні конкурси “День Дунаю в Закарпатській області” (2015 і 2017 рр.), конкурс малюнку “Моє рідне місто” (2018 р. Словаччина).

Керівник “Студії образотворчого мистецтва» Марина Іванівна Ліщук є членом спілки художників Рахівщини, всю свою творчу роботу пов’язує з пленерами, один з них у Румунії, свої виставки (як художниця) вона презентувала в Угорщині, Польщі, Словаччині, Румунії, Україні (Коломия, Хуст тощо). А як педагог-позашкільник, бере участь у районних та обласних майстер-класах по писанкарству, є переможцем обласного етапу Всеукраїнського конкурсу педагогічної майстерності “Джерело творчості – 2021”.

Привітали наших гуртківців, випускників та керівника студії, завідувач сектором культури, молоді та спорту Рахівської міської ради В.Л. Шепета, голова спілки художників Рахівщини Г.В. Волошин. Представники Rotary Club Rakhiv Ярослав Думин та голова комітету Ротарі «Мистецький» Вікторія Летенко вручили пам’ятні подарунки всім вихованцям студії, а директор ЦНТДЮТ Олеся Волощук нагородила вихованців грамотами і вручила Думин Іванні та Пукман Марії свідоцтва про позашкільну освіту.

Поезія, живопис і музика – ці поняття такі близькі між собою, що, вважаючи за потрібне, обов’язково запросили на святковий захід вокалістів вокальної студії «Едельвей» Штефанюк Вікторію та Шемоту Орисю (керівник М.Томащук).

Ведуча заходу Наталія Назарик підсумувала, що ця зустріч подарувала кожному гарний настрій та багато позитивних емоцій.

Вам також має сподобатись...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *