Про підсумки ІІІ етапу Всеукраїнських олімпіад з навчальних предметів у 2021/2022 навчальному році.

26 травня 2022 року  нагороджено Почесною грамотою відділу освіти, культури, молоді та спорту Рахівської міської ради та грошовою премією у розмірі 3500 (три тисячі п’ятсот гривень) Лембак Олесю Василівну, вчителя біології Діловецького закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ст. Рахівської міської ради за належний рівень підготовки учениці до ІІІ етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з навчального предмету екологія.

Такою ж Почесною грамотою відділу освіти, культури, молоді та спорту Рахівської міської ради нагороджено Переможця ІІІ етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з екології Пекарюк Тетяну Романівну, ученицю 11 класу Діловецького закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ст. Рахівської міської ради.

Начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Дребота Наталія Миколаївна привітала Переможця та побажала не зупинятися на досягнутому і продовжувати своєю наполегливою працею досягати нових висот, нових перемог, а педагогу подякувала за плідну багаторічну працю та побажала натхнення, талановитих і наполегливих учнів.

Пишаємось досягненнями, бажаємо подальших успіхів і нових здобутків!

 

Вам також має сподобатись...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *