Святковий концерт до Дня захисника Вітчизни відбувся 13 жовтня 2021

В історії нашої Батьківщини є багато подій, які засвідчують мужність, героїзм, відданість та любов українського народу до рідної землі.

14 жовтня – важлива дата. Вона поєднує в собі свято Покрови Пресвятої Богородиці, День українського козацтва, День утворення Української Повстанської Армії, а віднедавна й День захисника України.

З цієї нагоди вже 13 жовтня, в Рахівській територіальній громаді відбулись урочистості. У великій залі районної адміністрації пройшов святковий концерт, приурочений цим знаменним датам. На урочистому святі були присутні воїни АТО, керівництво району та міста, учнівська молодь та громадськість.

Розпочався святковий захід традиційно під звуки Гімну України.

В знак поваги перед пам’яттю і подвигом славних синів України всі присутні вшанували хвилиною мовчання.

Квіти до пам’ятника героям-визволителям покладали учні Рахівського Закладу Загальної Середньої Освіти І-ІІІ ступенів №3.

Привітав захисників зі святом міський голова Віктор Медвідь, побажав здоров’я, миру та благополуччя. З нагоди свята учасники АТО отримали подяки за мужність, патріотизм, високий професіоналізм у захисті державного суверенітету і територіальної цілісності країни.

Чудовим подарунком для присутніх в залі став святковий концерт. Захід носив патріотичний характер. Кожен народ оспівує свою землю, захищає і славить свою країну. Цього дня зі сцени звучало чимало пісень про мужність, відвагу та любов до рідної України у виконанні Народного аматорського вокального чоловічого квартету «Кучеряві хлопці», танець «Діти війни» виконав хореографічний колектив  Рахівського будинку культури «Джерельце». Ольга Ворохта та Вікторія Штефанюк виконали українські пісні. А вражаючу до глибини душі поезію декламував Василь Ретізник.

Лунала подяка військовослужбовцям за захист та мир, а також побажання добра, любові та злагоди всім захисникам.

Вам також має сподобатись...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *